Jeg samler på litt av hvert - postkort, glansbilder, fløtemugger,
russiske matrushkadukker, små hestefigurer og fuglefigurer.
Her vil jeg vise frem noe av det jeg har i mine samlinger.

søndag 8. mai 2016

Fløtemugge fra Stavangerflint

I dag åpnet Bryggerekka Bruktmarked igjen for sesongen og jentungen og jeg tok en liten tur. Bare for å titte. Ikke for å ta med noe hjem. Spesielt ikke flere fløtemugger som jeg jo offisielt ikke samler på lenger.

Men da denne lille skjønnheten fra Stavangerflint dukket opp klarte jeg ikke å la den bli stående igjen! Den var så fin! Hvis det er noen som vet hva mønsteret heter og/eller hvem som har tegnet det så blir jeg veldig glad for info!


Den er ca. 9 cm høy opp til tuten og har dette mønsteret i fronten:


Det er ikke alltid tall på stempelet betyr produksjonsår, men det gjør det i dette tilfellet fant jeg ut på nettet, så denne mugga er altså fra 1953.


Jeg fant også en liten potetstapper i metall og en pose med postkort til 30,- (det var ikke så mye interessant i den viste det seg), men det morsomste jeg fant og heller ikke klarte å la bli igjen var en halvkilo:


*haha* Jeg sto en stund med den i hånden og syntes den var så kul, men det sto ingen pris på den så jeg var veldig spent da jeg spurte damen som solgte hva hun skulle ha for den - jeg fikk den for 30,-! Loddet er ca. 7 cm høyt og veier 502 gram i følge kjøkkenvekten min - det må vel være innafor?! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar